طرز تهیه :
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نموده , آرد را الک نموده به همراه شکر , بیکینگ پودر ورنده پوست پرتقال و وانیل شکری در یک ظرف بزرگ ریخته , وسط آن را گود کرده , روغن مایع و زردة تخم مرغ و آب را در وسط ظرف ریخته و کاملاص مواد را مخلوط کنید . سفیده های تخم مرغ را با کرم تار تار با همزن برقی زده تا زمانیکه جای پره های همزن روی آن محو نشود و هنگامیکه ظرف را بر می گردانید نریزد , سپس سفیده را داخل مایه اصلی کرده و با قاشق چوبی یا لیسک با حرکت دورانی آن را زیر و رو کنید و مخلوط نمائید تا یک دست شود . ته قالب پنج پر یا گرد به قطر ۲۵ سانتی متر را کاغذ روغنی انداخته و روی کاغذ را چرب کنید و مایه کیک را در قالب ریخته در پنجره وسط فر قرار دهید و بگذارید به مدت یک ساعت وده دقیقه بماند . سپس کیک را از فر بیرون آورده و بعد از سرد شدن آن را تزئین کنید .
مواد خمیر کیک :
|
۱/۲ قاشق چایخوری | |
|
۸ عدد | |
|
۳/۴ پیمانه | |
|
۵ عدد | |
|
۱/۲ پیمانه | |
|
۱/۴ قاشق چایخوری | |
|
۲ قاشق سوپخوری | |
|
۳ قاشق چایخوری | |
|
۱/۴-۲ پیمانه | |
|
۱/۳-۱ پیمانه |