loading...
تری پاتوق| 3patough.r98.iR
علی شفیعی بازدید : 539 جمعه 13 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

طرز تهیه :

فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نموده , آرد را الک نموده به همراه شکر , بیکینگ پودر ورنده پوست پرتقال و وانیل شکری در یک ظرف بزرگ ریخته , وسط آن را گود کرده , روغن مایع و زردة تخم مرغ و آب را در وسط ظرف ریخته و کاملاص مواد را مخلوط کنید . سفیده های تخم مرغ را با کرم تار تار با همزن برقی زده تا زمانیکه جای پره های همزن روی آن محو نشود و هنگامیکه ظرف را بر می گردانید نریزد , سپس سفیده را داخل مایه اصلی کرده و با قاشق چوبی یا لیسک با حرکت دورانی آن را زیر و رو کنید و مخلوط نمائید تا یک دست شود . ته قالب پنج پر یا گرد به قطر ۲۵ سانتی متر را کاغذ روغنی انداخته و روی کاغذ را چرب کنید و مایه کیک را در قالب ریخته در پنجره وسط فر قرار دهید و بگذارید به مدت یک ساعت وده دقیقه بماند . سپس کیک را از فر بیرون آورده و بعد از سرد شدن آن را تزئین کنید .

 

مواد خمیر کیک :

کرم تارتار

 ۱/۲  قاشق چایخوری
سفیدة تخم مرغ
۸ عدد
آب
  ۳/۴ پیمانه
زردة تخم مرغ
 ۵ عدد
روغن مایع
 ۱/۲  پیمانه
وانیل شکری
 ۱/۴ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال با لیمو
۲ قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر
  ۳ قاشق چایخوری
آرد الک شده
  ۱/۴-۲  پیمانه
شکر
 ۱/۳-۱  پیمانه

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 742
  • کل نظرات : 57
  • افراد آنلاین : 25
  • تعداد اعضا : 385
  • آی پی امروز : 102
  • آی پی دیروز : 612
  • بازدید امروز : 132
  • باردید دیروز : 1,441
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 6,523
  • بازدید ماه : 6,523
  • بازدید سال : 99,933
  • بازدید کلی : 1,704,787